Hoe werkt het?

In de website staan de verschillende type woningen die te koop zijn. Geïnteresseerden kunnen een woning zoeken, bekijken en wat indeling betreft naar eingen smaak samenstellen en voorzien van extra's zoals, dakkapellen, afwerkingsniveau's, energiezuinige installaties etc. Daarna dit uit te printen en op te slaan in Mijn Remise. Opslaan kan alleen als er een Mijn Remise account is aangemaakt. Voordeel daarvan is dat alle ontwikkelingen in het verkoopproces en relevante informatie over de beschikbare woning(en) waarin interesse is getoont, op één plek terug te vinden is. Ook de makelaar kan deze informatie bekijken en zich op een gesprek voorbereiden waarin dan direct op de gemaakte keuzes ingegaan kan worden.

 

Account aanmaken

Eigen account

In Remise Haarlem kunt u een huis of appartement "op maat" maken en kopen. U bezit dan een unieke woning die aan uw specifieke wensen voldoet. De architecten hebben de afgelopen maanden veel verschillende ontwerpen gemaakt en de constructeurs, aannemer en makelaars hebben al deze mogelijkheden op haalbaarheid beoordeeld. Resultaat, de koper staat centraal en krijgt de mogelijkheid zoveel mogelijk zelf te kiezen en te bepalen. Het resultaat is dat over enkele jaren elke woning uniek is. Remise Haarlem bestaat dan uit zeer gevarieerde huizen zowel aan de buiten als binnenkant. Vanaf nu begint het proces van woningen op maat maken en dat kunt u zelf doen.

 

Account aanmaken

Een goed gesprek

De komende periode zullen wij de mensen die zich in het verleden hebben aangemeld als eerste benaderen om te kijken of er interesse is om een vrijblijvend gesprek aan te gaan over het kopen van een woning in Remise Haarlem.

In dit gesprek willen wij gezamenlijk bekijken wat de financiele mogelijkheden zijn, welke voorkeuren potentiële kopers hebben en of ondersteuning bij de verkoop van de huidige woning gewenst is. Vaak zal naar aanleiding van dit gesprek één en ander uitgezocht worden voordat een helder beeld van de mogelijkheden mogelijk is. Wanneer dit het geval is kan gekeken worden wat de voorkeur is en welke mogelijkheden wij te bieden hebben.

 

Afspraak maken

 

Menu

Zoek