REMHA_20150921_900x600

Dura Vermeer bouwt woningen

Binnen het stedenbouwkundig plan is Dura Vermeer middels een Design & Built opdracht tot het ontwerp van de Remise Haarlem gekomen. Gezamenlijk met KOW architecten zijn de stijlelementen uit de buurt Haarlem Zuid verder uitontwikkeld in het bestaande plan.

 

Dura Vermeer begint met de bouw van de Remise Haarlem medio 2016 en zal ook de kopersbegeleiding verzorgen.

 

Voor toekomstige bewoners van de Remise Haarlem staan de kopersadviseurs klaar in een speciaal hiervoor ontworpen showroom. In één-op-één gesprekken kan de koper de ruwe indeling van de toekomstige woning, met een eventuele persoonlijke woonsfeer kiezen.
 

Slokker Bouwgroep bouwt appartementen

Slokker Bouwgroep gaat de 28 appartementen boven de Vomar realiseren. Zij hebben veel ervaring met het bouwen van nieuwbouw projecten en kopers begeleiding.

 

Zodra de koop-/aannemingsovereenkomst is getekend neemt onze kopersbegeleider contact op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak zijn er keuzes te maken om het appartement aan te passen aan de eigen wensen.


Daarnaast is er de mogelijkheid om diverse showrooms te bezoeken waar keuken, sanitair en tegelwerk uit te kiezen is.

 

Rond de kerstvakantie 2015 zal het bouwterrein gereed gemaakt worden zodat begin van volgend jaar gestart kan worden met de bouw. Regelmatig communiceren wij over de voortgang van het project en de te verwachten ontwikkelingen.

Menu

Zoek